Talna stojala

Naročnik: Perutnina ptuj

Poli

Stojalo zasnovano za pozicioniranje 95g pakiranj paštet Poli. Naklon polic omogoča zanesljivo avtomatsko pomikanje facingov.

Atraktivno in zaznavno oblikovano stojalo zmožnostjo enostavne zamenjave grafik in dodajanja modulov za preostalegramature pakiranj.

Idejna rešitev omogoča enostavno sestavljanje stojalana lokaciji, s čimer je dosežen manjši transportni in skladiščni volumen.

Talno stojalo
Naročnik: Coca-ColaHBC Austria

Pick & Mix

Rešitev PICK & MIX je bila razvita kot predstavitveni display CC portfelja izdelkov na pregleden in privlačen način (CC,CC Zero, Fanta, Sprite).

Stojalo ima izdelane nosilce z dodanimi kartonskimi nosilci, v katere potrošniki naložijo svoj izbrani mix izdelkov v promocijski akciji.

Stojalo ima vgrajena transportna kolesca za lažjo manipulacijo znotraj in med prodajnimi mesti, možnosti zamenjave grafik.

Naročnik: G3Spirits

JD Family Stand

Stojalo razvito po meri predstavitve celotnega JD ranga izdelkov. Vizualna podoba stojala s poudarkom na zgodovini inpostopkih proizvodnje.

Z vgrajeno osvetlitvijo izdelkov in grafičnih sporočilse na prodajnem mestu izdelki pokažejo kot še posebej izpostavljeni med ostaloponudbo.

Uporaba avtentičnih materialov iz proizvodnje daje stojalu dodatno impresivnost pri predstavitvi.

Naročnik: Prologistic

DUEL Display

Stojalo z visoko nosilnostjo in prilagodljivo skupno višino in raznikom med policami. Popolna rešitev za možnost predstavitve različnih blagovnih skupin.

Posebej močno zasnovano stojalo se poleg prenosa visokih obremenitev ponaša tudi z dodatno zaščito ključnih delov, kar je omogočilo podaljšano uporabno dobo stojala preko 15 let.

Transportna kolesca, ročaji za transport in prevleka za zloženo stojalo višine 1,1m prinaša prednosti tudi pri manipulaciji, transportu in skladiščenju.

Naročnik: Kotanyi

Kotanyi Maridis POS

Po meri izdelano stojalo za predstavitev izdelkov na trgovinski končnici, dimenzije stojala in oblika brez ostrih vogalov so posebej prilagojeni postavitvi na frekventni lokaciji.

Z oblikovanjem osvetlitve izdelkov in grafik smo poudarili ključne dele izdelkov za boljšo vidnost in preglednost relativno majhnih dimenzij izdelkov in napisov.

Stojalo kljub vgrajeni osvetlitvi omogoča popolno prilagodljivost pri zamenjavi grafik ter poljubni nastavitvi višin polic.

Naročnik: LIDL

LIDL Stojalo za revije

Stojalo za namestitev revij je posebej prilagojeno formatu in številom izvodov, pozicija in naklon polic pa zagotavljajo optimalno vidnost naslovnic ter dosegljivosti izvodov.

Konstrukcija stojala je zasnovana na način, daomogoča medsebojno zložljivost elementov in stojal, ter s tem zavzema najmanjši možen prostor za skladiščenje.

Enostavna in stroškovno prijazna opcija zamenjave visualov za usklajenost z vsakokratno edicijo.

Naročnik: MADARA

MADARA POS

Rešitev je bila zasnovana za predstavitev portfelja kozmetičnih izdelkov naravnega izvora, čemur je sledila tudi zasnova stojala.

Lesni materiali dajejo stojalu potrebno toplino in podpirajo vrednote blagovne znamke, stojalo dopolnjujejo grafike na okolju prijaznih materialih.

Stojalo ima izdelan poseben skladiščni prekat zavarovan z elektronsko ključavnico, ter omogoča omejen dostop do vzorcev za podporo pri prodaji.

Naročnik: Coca-Cola HBC

CC Impressive

Paletna nadgradnja je bila razvita za nadgradnjo postavitve 4 EUR palet z izdelki ter je zajemala prilagodljivo nosilno konstrukcijo, kronske ter stranske panele in ovoje.

Posebnost stojala je lastno razvit mehanizemna pogon z baterijami, ki ustvarja svetlobne ter gibalne efekte na božičnem liku.

Avtonomno delovanje do 1 meseca brez priključevanja na električno omrežje na lokaciji.

Naročnik: Kotanyi

Kotanyi ARC

Enostavno stojalo z možnostjo priročnega skladiščenja, sestavljanja ter transporta. Robustno ter zanesljivo.

Police z različnimi globinami ter možnostjo vgradnje sistema potiska in predelitve so prilagodljive različnim izdelkom.

Enostavna zamenjava poškodovanih delov nudi ekonomično vzdrževanje stojal preko uporabne dobe.

Naročnik: isomat

ISOMAT Blok

Stojalo XXL dimenzij za postavitev na regalno mesto specializiranih prodajaln z gradbenim materialom.

Konstrukcija s pametnimi ojačitvami omogoča povišano nosilnost vitko zasnovanih ploskovnih elementov, enostavna vsakoletna zamenjava grafik.

Z dodatno zasnovanimi nosilci in konzolami je omogočena atraktivna predstavitev manjših komplementarnih orodij in pripomočkov.

Rezervirajte termin še danes!

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Lastno konstruirane, industrijsko ter grafično oblikovane rešitve razvijamo popolnoma prilagojeno vašim željam in projektnim zahtevam.