Reklamni materiali

Darilni program

Širok izbor poslovnih in promocijskih daril izbranih po najvišjih standardih kakovosti izdelave ter tipizacije.

Grafične površine

Ponujamo rešitve za grafične predstavitve blagovnih znam in infomacij preko medijev Roll-up, sten, zastav, plakatov, cerad, ...

Reklamni tekstil

Kakovostni tekstilni izdelki z oblikovanjem grafične dodelave. Možnost oblikovanja kolekcije kompletov oblačil za predstavitve in promocije tudi po lastnih krojih.

Modeli in maskote

Razvijamo, oblikujemo in izdelujemo modele izdelkov z različnimi funkcionalnostmi lastnosti (hladilne torbe, nahrbtniki, dekoracija,..). Za vaše like ustvarjamo realistične maskote z visokim poudarkom na detajlih.

Tiskovine

Grafično oblikovanje, priprava in tisk vseh vrst tiskovin in naklad. Možnost specialnih izvedb in dodelav za tudi najzahtevnejše projekte.

Table in napisi

Oblikovanje in izdelava tabel in napisov po meri. Možnost uporabe raznovrstnih materialov ter svetlobnih učinkov za prilagoditev individualnim projektom.

Vrečke

Izdelava vrečk s potiskom z možnostjo izdelave po meri iz različnih vrst materialov, od papirja, bombaža do sodobnih recikliranih materialov.

Reklamni tepihi

Oblikovanje in izdelava tepihov po meri. Možnost uporabe raznovrstnih materialov.

Rezervirajte termin še danes!

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Lastno konstruirane, industrijsko ter grafično oblikovane rešitve razvijamo popolnoma prilagojeno vašim željam in projektnim zahtevam.