Polična stojala

Naročnik: kotanyi

Kotanyi ARC Nosilec

Stojalo za namestitev na standardne pozicije trgovinskih polic omogoča dodatne izpostavitve artiklov ter brandiranje pozicije blagovne znamke.

Posebna zasnova konzol omogoča namestitev narazlične tipe in razmake trgovinske opreme in polic, obenem pa stojalo z odmikom od polic omogoča nemoteno dostopnost do izdelkov na njih.

Oblika stojala ne ovira pogleda na polico.

Naročnik: Ljubljanske mlekarne

LM Nosilec izdelkov

Nosilec je namenjen pozicioniranju na različnetipe opreme in lokacije prodajaln, ki jih omogoča set prilagodljivih nosilcev za različne situacije.

Polica nosilca iz akrilnega stekla omogoča polno vidnost vizuala ter preko tega jasno komunicira s potrošnikom.

Naročnik: Sanolabor

Sanolabor Stojalo

Polično stojalo namenjeno predstavitvi in pozicioniranju kartic zvestobe.

Vgrajeni standardni elementi in tipizirana osnova stojala tvorijo atraktivno in zanesljivo rešitev ob ekonomični ponudbi.

Naročnik: Atlantic Brands

Argeta Doubledecker

Polično žičnato stojalo omogoča pozicioniranje dodatnega nivoja izdelkov na policah, kjer je to večinoma omogočeno z razpoložljivo višino.

Stojalo ima vgrajene magnetne elemente za stabilno namestitev, možnost prilagoditve globine in višine nosilca.

Sprednji del zgornjega nivoja ima možnost namestitev cen ali visualov.

Naročnik: Šoko Štark

Štark Prima regalhanger

Preverjeni polični nosilec z brandirano krono za stroškovno učinkovito in opazno izpostavitev izdelkov pakiranih v vrečke.

Zanesljivo nameščanje izdelkov ter enostavnain prilagodljiva rešitev za pozicioniranje na najrazličnejše dele opreme inlokacij.

Rezervirajte termin še danes!

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Lastno konstruirane, industrijsko ter grafično oblikovane rešitve razvijamo popolnoma prilagojeno vašim željam in projektnim zahtevam.