Kartonska stojala

Naročnik: G3Spirits

JM Spice Stand

Display za pozicioniranje ustekleničenih žganih pijač z rešitvami, ki omogočajo povišano nosilnost kljub kartonski izvedbi.

Sredinski prekati imajo izdelane izreze za atraktivno namestitev izdelkov z možnostjo vgradnega baterijskega modula s svetlobnim učinkom.

Enostavno in hitro sestavljanje stojal na lokaciji, dodana talna zaščita pred vlago in tekočino od strojnega pomivanja tal za daljšo uporabno dobo.

Kartonsko stojalo
Naročnik: Danone

STOK Display

Atraktivno oblikovano stojalo s stranskim okvirjem in prekati za razporeditev okusov, posebna konstrukcija nosilne noge zagotavlja stabilnost kljub visokemu težišču polnega stojala.

Rešitev je prilagojena namestitvi na CHEP paleto, z dodanimi transportnimi in zaščitnimi elementi pa je stojalo tudi primerno za dostavo stojal z izdelki in zalogo.

Celotno stojalo je v zloženem stanju volumsko zelo praktično, s tem pa so rezervni kosi vedno pri roki in na voljo za hitro zamenjavo.

Naročnik: Danone

MyPRO Display

Konzolno stojalo sestavljivo v izredno kratkem času omogoča eno nivojsko predstavitev izdelkov za krajše časovne izpostavitve.

Izvedba je sestavljena iz 3 osnovnih elementov, ki se enostavno sestavljajo in razstavljajo, tako da je mogoča večkratnapostavitev displaya.

Priložena talna plošča nudi dodatno zaščito pred vlago in stabilnost s protizdrsnimi elementi.

Naročnik: MEDEX

MEDEX Nosilec

Kartonsko stojalo namenjeno kombiniranempozicioniranju letakov in/ali izdelkov.

Poseben lak preprečuje obrabo površine tudi podaljši uporabi od običajne pri takšni izbiri materiala.

Samosestavljiva rešitev v 2 potezah omogoča postavitev z minimalnim trudom.

Naročnik: JTI

Winston OTP

Kartonsko stojalo za pozicioniranje nastandarne police opreme trafik.

Vgrajena pleksi vratca z magnetno zaščito predkrajo je omogočila varno predstavitev izdelkov v sicer rizični postavitvi.

Z nameščenimi saržerji so izdelki vedno optimalno postavljeni v pokončni poziciji in polno vidnih facingov.

Naročnik: Spark promotions

S2H

Kartonsko stojalo za pozicioniranje na blagajne prodajnih mest.

Izdelani prekati za ločitev posameznih izdelkov, dodatno vgrajene rešitve za namestitev in varovanje testerjev za velikosti.

Enostavna sestavljivost z zatikanjem, dodani protizdrsni elementi za varno postavitev.

Rezervirajte termin še danes!

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Lastno konstruirane, industrijsko ter grafično oblikovane rešitve razvijamo popolnoma prilagojeno vašim željam in projektnim zahtevam.