Brandiranje opreme

Izpostavitveni bloki

Grafična in svetlobna obeležitev blokov blagovnih znamk z rešitvami za namestitev na obstoječo trgovinsko opremo.

Nadgradnje opreme

Rešitve za nadgradnjo obstoječe trgovinske opreme s sistemi za izpostavitev, osvetlitev in ureditev polic vključno z grafično obeležbo.

POP-UP nadgradnje

Nadgradnje razvite za začasne namestitve na obstoječo trgovinsko opremo. Možnost prilagoditev za rotacijo med posameznimi lokacijami ali tipi opreme.

Vgradna oprema

Razvijamo vgradno opremo za vmestitev v trgovinske sklope. Oprema je prilagojena tako blagovni znamki ter izdelkom kot posebnostim in okolju posamezne trgovske verige.

Nadgradnja hladilnikov

Nudimo rešitve za nadgradnje hladilnikov trgovinske opreme v izgled vaše blagovne znamke. Ureditev zajema tudi notranjost hladilnika, pri čemer je posebna pozornost namenjena vidnosti in dostopnosti izdelkov. Dodatna skrb je pri tem posvečena ustreznosti vgradnje nemotenemu delovanju hladilnega sistema.

Polepitve opreme

Brandiranje opreme je mogoče s permanentnimi ali odstranljivimi nalepkami, magnetnimi folijami, ceradnimi platni, PVCmateriali,..

Paletni ovoji

Materiali za označitve paletnih mest v ploskovnih ali navitih izvedbah in poljubnih dimenzijah. Opcijsko z dodatnimi elementi za zaščito in promocijo.

Rezervirajte termin še danes!

Dovolite nam, da vam pomagamo.

Lastno konstruirane, industrijsko ter grafično oblikovane rešitve razvijamo popolnoma prilagojeno vašim željam in projektnim zahtevam.